Eerste officiële setfoto Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

De opnames van Walt Disney Pictures en Jerry Bruckheimer Films’ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales zijn officieel begonnen. Producent Jerry Bruckheimer heeft nu eerste setfoto vrijgegeven. Bekijk deze hieronder. De vijfde film in de franchise wordt geregisseerd door Aspen Sandberg en Joachim Rønning (Kon-Tiki) en zal worden opgenomen in Village Roadshow Studios en op locatie in Queensland, Australië.

De ongelukkige Jack Sparrow ziet het somber in, wanneer de geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende kapitein Salazar, ontsnappen aan de Devil’s Triangle. Salazar en zijn crew zijn vastbesloten om elke piraat op zee, met inbegrip van Jack, te doden. Jack zijn enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter de totale controle over de zee geeft.

Hoofdrollen in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge zijn voor Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Orlando BloomBrenton ThwaitesKaya ScodelarioKevin R. McNally, Golshifteh Farahani, David Weham, Stephen Graham. Het scenario is geschreven door Jeff Nathanson, Ted Elliott, Stuart Beattie en Jay Wolpert. Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge van het regie-duo Joachim Rønning en Espen Sandberg zal op 24 mei 2017 in première gaan.