M. Night Shyamalan wil aflevering Stranger Things regisseren

Filmmaker M. Night Shyamalan blijkt wel interesse te hebben om een aflevering van Stranger Things te regisseren. Dit liet hij weten in een interview met DigitalSpy:

“My boys who do Stranger Things, they did Wayward Pines for me, they were round my house and I was like, ‘Well, you can hire me back guys!'”

Aldus Shyamalan. Hij wilde wat terug doen omdat Matt en Ross Duffer, bedenkers van Stranger Things, een aantal afleveringen voor zijn serie Wayward Pines hebben geregisseerd. Dit is niet de enige serie waar hij zich mee wil bezighouden. Onlangs werd aangekondigd dat hij een reboot wil maken van de cultserie Tales from the Crypt.

M. night shyamalan teeveehoek

Regisseur M. Night Shyamalan heeft onlangs zijn nieuwste film Split uitgebracht.

Of de aflevering van Stranger Things gaat lukken is nog maar de vraag. Het tweede seizoen is momenteel in productie en de kans is klein dat Shyamalan daar nog tussen kan komen.  Wel is het een optie dat hij betrokken is bij een derde seizoen. Een aantal afleveringen worden nu gemaakt door bedenkers Matt en Ross Duffer zelf, de rest door andere regisseurs die nog niet bekend zijn.

Het tweede seizoen van Stranger Things gaat dit jaar in première en zal bestaan uit negen afleveringen, die zich in de jaren tachtig afspelen en draaien om de nasleep van de verdwijning van Will.