Sony biedt Daniel Craig $150 miljoen voor James Bond

Volgens RadarOnline.com heeft Sony Pictures maar liefst $150 miljoen geboden aan Daniel Craig om nog twee keer terug te keren in de rol van James Bond. Dit bericht volgt op de eerdere berichten dat Craig klaar zou zijn met de rol en er een lijst aan vervangers klaarstaan. Craig heeft de rol van James Bond in vier films gespeeld, gedurende 11 jaar. Sinds de promotie van SPECTRE heeft Craig meermaals laten weten dat het tijd is om zijn smoking aan de wilgen te hangen. Vervolgens zijn al meerdere namen de revue gepasseerd die het stokje van hem zouden overnemen. Denk aan Tom Hiddleston, Chris HemsworthJamie Bell en Idris Elba.

Het zal binnenkort bekend worden of Sony de distributierechten van de Bond-films gaat verlengen en dat ze snel twee films willen gaan maken. Sony zou volgens de bron van de website Craig onder contract willen hebben voor dit gebeurd:

“Daniel’s the key for a seamless, safe transition as far as Sony and Bond bosses are concerned. And they’re prepared to pay a king’s ransom to make it happen.”

De 2 films zouden back-to-back moeten worden opgenomen. De daaropvolgende film zou dan de start moeten vormen van een nieuw tijdperk.