Speelduur Batman v Superman: Dawn of Justice bekend

Op een Duitse website, waarop al tickets worden verkocht voor Batman v Superman: Dawn of Justice, is de mogelijke speelduur te lezen. Volgens de site zou de film 151 minuten duren. Daarnaast is er een Duitse tv-spot verschenen. Deze kun je hieronder bekijken.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Een speelduur van 2,5 uur zou net iets langer zijn dan die van Man of Steel, die 143 minuten duurde. Dit lijkt ook meer dan logisch aangezien de film propvol zal zitten met superhelden.

[youtube 3smXZy89moA]

De mensheid maakt zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in Metropolis. Dit baart de bevolking van Gotham City ook zorgen. Batman komt poolshoogte nemen in Metropolis. De twee superhelden raken in een heftige strijd verwikkeld. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschil aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

Batman v Superman: Dawn of Justice wordt geregisseerd door Zack Snyder. Het is de tweede film in het DC Extended Universe en een sequel op de voorloper Man of Steel uit 2013. De hoofdrollen worden gespeeld door Henry Cavill, Ben Affleck, Amy AdamsDiane Lane, Gal Gadot, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto, Ezra Miller en Ray Fisher. Het scenario is geschreven door Chris Terrio en David S. Goyer. De superheldenfilm van DC Comics draait vanaf 24 maart 2016 in de bioscoop.