Stephen Amell post plaatje van Arrow in Justice League

Arrow ster Stephen Amell heeft op zijn facebook pagina een afbeelding gezet van een oud stripboek. Dit heeft geleid door een fan-speculatie of hij wellicht van de TV-Serie Arrow over zal gaan naar het grote scherm en de ‘Green Arrow’ zal gaan vertolken in de Justice League film.

justice league

Er zijn veel opties wat hij mogelijk bedoelt te zeggen met dit plaatje: misschien plaagt hij alleen maar en betekent het niks, of het betekent wel wat. Zal hij in Justice League gaan spelen?, bedoelt hij hiermee te zeggen dat hij het wel zou willen? Is er een serie-naar-film cross-over gepland? Niks is natuurlijk zeker of bevestigd tot hierover een pers release komt.

Als hij probeert zichzelf te promoten, kan dat wel eens succesvol zijn, zoals gebeurde voor Vin Diesel. Hij postte een plaatje van zichzelf met een Avengers stripboek toen hij bij het Marvel kantoor was en heeft nu een rol gekregen in Guardians of the Galaxy. Aan de andere kant had Simon Pegg een foto van zichzelf wijzend naar Ant-Man getweet, waarop de reactie was dat hij vast iets met de film te maken zou hebben, terwijl dit helemaal niet het geval was en ook niet eens zijn bedoeling.

Wat Amell’s bedoeling is met dit plaatje is alleen maar af te wachten…

Justice League komt in 2015 in de bioscoop.