Syfy stopt met serie Dark Matter na drie seizoenen

Syfy heeft besloten dat de serie Dark Matter na drie seizoenen geschrapt zal worden wegens tegenvallende kijkcijfers. De serie is een project van Stargat SG-1-alumnus Joseph Mallozzi en gaat over de bemanning van een ruimteschip die wakker wordt zonder enige herinneringen. Ze moeten samen zien te overleven in een vijandig universum.

Dark Matter serie

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Melissa O’Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr, Jodelle Ferland, Roger Cross, Marc Bendavid en Zoie Palmer. De laatste aflevering van het derde seizoen werd vorige week door Syfy uitgezonden. Mallozzi liet via een officiële verklaring op zijn website het volgende weten:

“It is with great sadness that I confirm the news. Syfy has cancelled Dark Matter after three seasons. To say that I’m incredibly disappointed would be an understatement. I’ll save my comments and field your questions in a future blog entry. For today, I just want to extend a heartfelt thanks to my amazing crew, my wonderful cast, and to all of you, our incredible fans. You all deserved better.”

Dark Matter is een Canadese scienefictionserie en ging in première op 12 juli 2015. De bemanning van een verlaten ruimteschip is ontwaakt zonder herinneringen wie ze zijn of hoe ze aan boord zijn gekomen. Ze worden geconfronteerd met bedreigingen bij elke bocht die ze nemen, ze moeten samenwerken om de reis te overleven.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter