Teaser Fantastic Beasts and Where to Find Them 2

Teaser Fantastic Beasts and Where to Find Them 2Morgen verschijnen de eerste beelden uit het vervolg op de Harry Potter-spinoff Fantastic Beasts and Where to Find Them. Warner Bros. heeft nu alvast #MagicInProgress gelanceerd voor Fantastic Beasts 2 middels onderstaande foto/Tweet.

De nog titelloze sequel speelt zich af in 1927. Gellert Grindelwald is ontsnapt en start met het verzamelen van medestanders om zijn belofte in te lossen om tovenaars te verheffen boven alle niet-magische wezens. De enige die hem kan stoppen is zijn oude vriend Albus Dumbledore. Ook Scamander komt dan in beeld, een voormalig leerling van Dumbledore.

Oscar winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt wederom de hoofdrol als Newt Scamander. Daarnaast zijn er rollen voor Katherine Waterston als Auror Tina Goldstein, Alison Sudol als haar zuster Queenie Goldstein en Dan Fogler als Jacob Kowalski.

Johnny Depp zien we terug in een grotere rol als het personage Gellert Grindelwald, een krachtige duistere tovenaar. Jude Law stapt in de huid van een jongere Dumbledore. Andere rollen zijn er voor Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, Brontis Jodorowsky, Wolf Roth, Victoria Yeates, Derek Riddell, Jessica Williams en Fiona Glascott. De verschijningsdatum van David YatesFantastic Beasts 2 staat gepland op 15 november 2018.