Teaser trailer en poster van Darren Aronofsky’s Noah

Vandaag is er een officiële video en de eerste poster vrijgegeven van Noah, de Bijbelse film van regisseur Darren Aronofsky. Bekijk deze hieronder. Let wel dit is een teaser voor de trailer.

Teaser trailer en poster van Darren Aronofsky's Noah

[youtube OPpLDCdwpKE]

UPDATE:
Naast de Amerikaanse trailer is er ook nog een internationale vrijgegeven. Deze verschillen in wezen niet van elkaar, enkel qua montage en andere shots.

[youtube 6qmj5mhDwJQ]

Noah vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach (Russell Crowe). Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige dat hij wil, is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren.

In de hoofdrollen zien we Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Emma Watson, Anthony Hopkins en Logan Lerman. De film word in april 2014 in de Nederlandse bioscoop verwacht.