Teaser trailer voor 47 Meters Down: The Next Chapter

Entertainment Studios heeft de eerste teaser vrijgegeven voor de sequel op de survival thriller film 47 Meters Down. De teaser kun je hieronder bekijken en verraad meteen de titel van de film, namelijk 47 Meters Down: The Next Chapter!

47 Meters Down: The Next Chapter speelt zich af in het backpacking mekka van Brazilië, tegen de achtergrond van de levendige cultuur, feeststemming en prachtige stranden van het land. Een groep van vijf meisjes met verschillende achtergronden is verenigd door hun levenslust en avontuur in de kustmetropool Recife. Om van het bekende toeristenpad af te komen, horen ze over een verborgen onderwaterruïne van een lokale gids en grijpen ze de kans om hun eigen Atlantis onder de turquoise golven te ontdekken. Buiten het medeweten van hen, zijn de grotten waar de vergeten stad ligt niet volledig onbewoond, en terwijl ze dieper in het ondergedompelde labyrint van grotten zwemmen, betreden ze het territorium van de dodelijkste haaiensoorten in de oceaan.

47 Meters Down: The Next Chapter is een diepzee-horror/thriller van regisseur Johannes Roberts (47 Meters Down, The Other Side of the Door). Het scenario is geschreven door Roberts en Ernest Riera. James Harris, Mark Lane, Wayne Marc Godfrey en Robert Jones van The Fyzz Facility produceren.

47 Meters Down: The Next Chapter draait vanaf juni 2019 in de bioscoop.