Teaser voor Steven Spielberg’s The BFG

The BFG

Walt Disney Pictures heeft een teaser vrijgegeven voor Steven Spielberg’s nieuwe film The BFG. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube VG5MtenlP-A]

Een jong meisje wordt door een grote reus, beter bekend als de BFG, geïntroduceerd in de wondere wereld van Reuzenland. De BFG, zelf een grote vriendelijke reus, is niets vergeleken met de andere reuzen die er leven. De twee beginnen aan een avontuur om een invasie van mensetende reuzen te stoppen die van plan zijn de mensenwereld te bestormen.

De film is gebaseerd op het boek The BFG, geschreven door Roald Dahl. Deze staat ook wel bekend als The Big Friendly Giant, of in het Nederlands De Grote Vriendelijke Reus (De GVR). Hoofdrollen zijn er voor Mark RylanceRuby Barnhill, Penelope Wilton, Rebecca Hall, Rafe Spall en Bill HaderThe BFG wordt geregisseerd door Spielberg en het scenario is geschreven door Melissa Mathison. De film wordt mede geproduceerd door Walt Disney Pictures, DreamWorks Pictures, Amblin Entertainment, en Walden Media. The BFG draait vanaf 20 juli in de Nederlandse bioscopen.