Eerste trailer en poster Terminator Genisys

Paramount Pictures heeft zojuist de eerste trailer en poster vrijgegeven voor Terminator Genisys. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube 62E4FJTwSuc]Terminator Genisys

Het is 2029, en de ‘Future War’ woedt in alle hevigheid tussen een groep van menselijke rebellen en het slechte A.I.-netwerk Skynet. John Connor is de leider van de opstand en Kyle Reese is zijn trouwe soldaat, opgegroeid in de ruïnes van het post-apocalyptische Californië. Connor zendt Reese terug naar 1984 om Connors moeder, Sarah, te redden van de Terminator die haar moet vermoorden zodat ze John niet krijgt. Eenmaal in 1984 aangekomen blijkt de wereld er toch heel anders uit te zien dan Reese had verwacht. Zo wordt Sarah sinds haar negende levensjaar opgevoed door de Terminator die haar oorspronkelijk moest uitschakelen…

De film is het vijfde deel uit de Terminator-filmreeks en wordt geproduceerd door Skydance Productions. Genisys is volgens de tijdlijn een sequel op Terminator Salvation.

In de film speelt Arnold Schwarzenegger wederom de T-800 speelt. Jason Clarke zien we in de rol van John Connor en Emilia Clarke is Sarah Conner. Verdere rollen zijn voor Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Byung Hun Lee en Matt Smith. Terminator Genisys wordt geregisseerd door Thor: The Dark World’s Alan Taylor op basis van een scenario door Laeta Kalogridis & Patrick Lussier. Vanaf 9 juli 2015 in de Nederlandse bioscoop.