The Walking Dead-actrice als Tupac’s moeder in All Eyez on Me

The Walking Dead-actrice als Tupac's moeder in All Eyez on Me

Danai Gurira & Kat Graham

Actrice Danai Gurira (The Walking Dead) zal Afeni Shakur, de moeder van Tupac, spelen in All Eyez on Me, de aankomende Tupac Biopic. Ook zal The Vampire Diaries-actrice Kat Graham de van actrice Jada Pinkett Smith spelen in de film. Zij en Tupac waren vrienden op school.

Eerder werd bekend dat Demetrius Shipp Jr. de rol van Tupac zal vertolken en  Jamal Woolard gaat de rol van Biggie Smalls (ook wel Notorious B.I.G.) spelen. Dit deed hij eerder in de film Notorious (2009). Onlangs kwam ook het nieuws dat Benny Boom de regie op zich gaat nemen. John Singleton en Carl Franklin waren ook verbonden aan het project, maar hebben beidden aangegeven niet meer mee te willen doen om verschillende redenen. Zo heeft Singleton aangegeven te vinden dat het verhaal niet waarheidsgetrouw is.

Tupac Shakur, aka 2Pac en Makaveli was een Amerikaanse rapper, dichter en acteur. Hij wordt door velen gezien als de beste vertegenwoordiger van de gangstarap aller tijden. Tupac was in de jaren ’90 een superster binnen de hip-hop wereld en verkocht 75 miljoen albums wereldwijd. Hij houdt hiermee ook het record als bestverkopende rap-artiest ter wereld. Zijn dood in 1996 is nooit opgehelderd, hoewel er veel geruchten gingen dat het zou gaan om een afrekening binnen het criminele circuit.