Trailer voor Dragon Ball Z fan-project Light of Hope

Er is een trailer vrijgegeven voor Light of Hope, een fan-project rondom de Dragon Ball Z anime. Deze video is hieronder te bekijken:

[youtube 9OoT8KvPPX8]

In deze serie staan Gohan en Trunks centraal. Zij de enige strijders die nog leven nadat de moordzuchtige Androids #17 en #18 op aarde verschenen. Het tweetal probeert zoveel mogelijk mensen te redden. Intussen leert de jonge Trunks veel van zijn mentor Gohan. Samen proberen ze hoop te vinden in deze heftige strijd.

Trailer voor Dragon Ball Z fan-project Light of Hope

Light of Hope is een project afkomstig van Robot Underdog. Zij hebben al meerdere Dragon Ball-gerelateerde projecten gemaakt. Hoofdrollen zijn er voor Kenny Leu, Tyler Tackett, Jack Wald en Ruthann Thompson. Meer informatie is te lezen op de website.

Dragon Ball (de inspiratiebron voor deze serie) is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Akira Toriyama. Het verhaal is geïnspireerd door het Chinese literaire volksroman De reis naar het westen. Sinds de introductie van Dragon Ball is het een van de meest populaire mangaseries. Hiernaast is ook de anime (tekenfilmserie) zeer populair. Deze anime is opgesplitst in 3 delen; Dragon Ball, Dragon Ball Z en later Dragon Ball GT.