Trailer en poster Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot

Amazon Studios heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot, met rollen voor Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara en Jack Black. Bekijk deze hieronder.

[youtube kWku5rgaJWM]

Trailer en poster Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot

John Callahan (Phoenix) verliest bijna zijn leven in een auto-ongeluk. Het laatste wat hij van plan is te doen is te stoppen met drinken. Maar wanneer hij met tegenzin de behandeling in gaat – met aanmoediging van zijn vriendin (Mara) en een charismatische sponsor (Hill) – ontdekt Callahan een talent voor het tekenen van oneerbiedige krantencartoons die nationaal populair worden en hem een ​​nieuw leven geven. Carrie Brownstein, Beth Ditto en Kim Gordon spelen ook een rol.

Gebaseerd op de autobiografie door John Callahan. De film werd geregisseerd door Gus Van Sant (Good Will Hunting, Milk) op basis van een scenario door Van Sant, Callahan, Jack Gibson en William Andrew Eatman. Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot gaat op 11 mei 2018 in premiers en zal voor het eerst te zien zijn op het Sundance Film Festival.