Trailer en poster How to Talk to Girls at Parties

A24 heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende filmadaptatie van Neil Gaiman short story How to Talk to Girls at Parties. Deze kun je hieronder bekijken. De film wordt geregisseerd door John Cameron Mitchell. De cast bestaat uit namen als Elle FanningNicole Kidman en Alex Sharp.

How to Talk to Girls at Parties

Van de rauwe verbeeltenis van Neil Gaiman (American Gods, Coraline) en glam-rock multi-hyphenphen John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch, Shortbus) komt de opwindende en unieke pop extravaganza film How to Talk to Girls at Parties. Enn (Alex Sharp) is een verlegen Londense tiener in de voorsteden in 1977. Hij sluipt het huis uit om met zijn beste vrienden om naar punk parties te kunnen. Op een nacht stuiten ze op een bizarre verzameling sexy tieners die lijken alsof ze van een andere planeet komen. In feite zijn ze van een andere planeet, en bezoeken ze de aarde om een ​​mysterieus overgangsritueel te voltooien. Dat weerhoudt Enn er niet van om verliefd te worden op Zan (Elle Fanning), een mooie en rebelse buitenaardse tiener die gefascineerd is door Enn. Samen beginnen ze aan een uitzinnig avontuur door de kinetische punkrockwereld van het Londen van de jaren zeventig, waarbij ze onbedoeld een reeks gebeurtenissen veroorzaken die zullen leiden tot de ultieme confrontatie met punkers en aliens, en de grenzen zullen testen van hoe ver elk van hen zal gaan voor echte liefde.

Mitchell schreef het scenario samen met Philippa Goslett. Nico Muhly, Jamie Stewart van Xiu Xiu and Matmos zullen de originele muziek en liedjes voor de film samenstellen. Neil Gaiman is uitvoerend producent naast Howard Gertler, Iain Canning en Emile Sherman.