Trailer en poster voor The Maze Runner

20th Century Fox heeft de trailer en teaserposter vrijgegeven voor de verfilming van James Dashner’s boek The Maze Runner. Deze kun je hieronder bekijken. In The Maze Runner speelt Dylan O’Brien de hoofdrol als een tiener die wakker wordt in een constant veranderend doolhof. Hij en een aantal andere jongens hebben de taak om een werkende samenleving te creëren en een uitweg te vinden.

The Maze Runner

[youtube 64-iSYVmMVY]

Thomas ontwaakt op een dag in een lift, zonder enige kennis hoe hij daar terecht is gekomen. Hij kan zich niet meer herinneren wie hij was. Eenmaal buiten komt hij erachter dat hij in een afgesloten wereld terecht is gekomen met 60 andere jongens van zijn leeftijd, die proberen te ontsnappen uit een steeds veranderend labyrint.

Hoofdrollen zijn er voor Dylan O’BrienThomas SangsterKi Hong LeeAml Ameen, Kaya Scodelario, Will Poulter, Blake Cooper, Chris Sheffield. De sci-fi actiefilm wordt geregisseerd door Wes Ball en moet in september in de bioscoop verschijnen. Het scenario is geschreven door Noah Oppenheim, Grant Pierce Myers en T.S. Nowlin. Een vervolg staat al in de planning.