Trailer en poster voor serie Strange Angel

CBS heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Strange Angel, een dramaserie bedacht door Mark Heyman (Black Swan, The Skeleton Twins) en gebaseerd op George Pendle’s gelijknamige boek. De serie zal te zien zijn op de streaming service CBS All Access, en is geïnspireerd op het waargebeurd verhaal van Jack Parsons. Het verkent de dramatische kruising tussen genialiteit en waanzin, wetenschap en science fiction. Bekijk hieronder de Strange Angel trailer en de poster.

Strange Angel

Jack Parsons (Jack Reynor), een briljante en ambitieuze blue-collar in het Los Angeles van de jaren 30, werkt als conciërge in een chemische fabriek, maar droomt ervan om raketten te bouwen die de mensheid naar de maan zullen brengen. Terwijl hij overdag helpt pionieren met de onbekende discipline van de raketwetenschap wordt hij ‘s nachts aangetrokken tot een nieuwe occulte religie gecreëerd door Aleister Crowley, die seks magic rituelen uitvoert om de wereld naar zijn hand te zetten en zijn fantastische dromen werkelijkheid te maken.

De cast van Strange Angel bestaat uit Jack Reynor, Rupert Friend, Bella Heathcote, Peter Mark Kendall, Michael Gaston, Greg Wise, Rade Šerbedžija, Zack Pearlman en Keye Chen.

De serie wordt geproduceerd door CBS Television Studios in samenwerking met Scott Free Productions. Mark Heyman, David DiGilio, Ridley Scott en David W. Zucker fungeren als uitvoerende producenten. Clayton Krueger fungeert als co-executive producer en David Lowery (A Ghost Story, Pete’s Dragon) regisseert en is uitvoerend producent.

Strange Angel gaat op donderdag 14 juni in première.