Trailer en poster voor Unbroken: Path To Redemption

Universal Pictures heeft de trailer en poster vrijgegeven voor de drama film Unbroken: Path To Redemption. Deze kun je hieronder bekijken.

Unbroken: Path To Redemption

Toen de oorlog eindigde, begon zijn strijd. Gebaseerd op het boek van Laura Hillenbrand begint Unbroken: Path To Redemption waar de succesvolle film Unbroken eindigt. Het is een voortzetting van het ongelooflijke waargebeurde verhaal van de zoektocht van de Olympische en de Tweede Wereldoorlog-held Louis Zamperini’s naar vergeving, verlossing en genade.

Achtervolgd door nachtmerries over zijn verleden ziet Louie zichzelf allesbehalve als een held. Dan ontmoet hij Cynthia, een jonge vrouw die zijn oog en zijn hart vangt. Louie’s zoektocht naar wraak drijft hem dieper in wanhoop en zet het paar op de rand van een scheiding. Totdat Cynthia te maken krijgt met de ‘Los Angeles Crusade’ van Billy Graham, waarbij ze het geloof in God terugvindt. Haar meest vurige gebed is dat God Louie helpt de vrede en vergeving te vinden die hij zo hard nodig heeft.

Hoofdrollen zijn er voor Samuel HuntMerritt Patterson, Vincenzo Amato, Vanessa Bell Calloway, Bobby Campo, Bob Gunton, Maddalena Ischiale, David Sakurai, Gary Cole en Will Graham.

Unbroken: Path To Redemption wordt geregisseerd door Harold Cronk op basis van een scenario door Richard Friedenberg en Ken Hixon.