Trailer I Love You, Daddy met Louis C.K.

Trailer I Love You, Daddy met Louis C.K.

Bekijk hier de trailer van de film I Love You, Daddy. De film is geschreven en geregisseerd door Louis C.K., die ook een van de hoofdrollen speelt. Verder zijn er rollen voor Chloë Grace Moretz, John Malkovich, Rose Byrne, Pamela Adlon, Charlie Day, Helen Hunt en Edie Falco.

[youtube zujShZT8_go]

De film gaat over de succesvolle tv-schrijver en producent Glen Topher (Louis C.K.). Zijn stuurloze dochter China (Chloë Grace Moretz) komt bij hem inwonen. Dit vormt voor Topher een probleem als de aantrekkelijke China steeds meer om lijkt te gaan met de 68-jarige regisseur Leslie Goodwin (John Malkovich). Goodwin heeft namelijk de reputatie om minderjarige meisjes te verleiden.

I Love You, Daddy ging 9 september in première op het Toronto Film Festival. De trailer komt nu uit in een periode waarin het thema van seksueel misbruik in Hollywood erg gevoelig ligt vanwege de zaken rond producent Harvey Weinstein. Op 17 november wordt de film uitgebracht in de Verenigde Staten. Er is nog niks bekend over de distributie in Nederland.