Trailer Starship Troopers: Traitor of Mars

Trailer Starship Troopers: Traitor of MarsHoewel Paul Verhoeven’s Starship Troopers slechts losjes gebaseerd was op Robert Heinlein originele sci-fi verhaal, is de film uit 1997 toch een cultklassieker geworden. Er verschenen meerdere kleinschaligere vervolgen in de vorm van live action-films, animatiefilms, een tv-animatieserie en games. Nu 20 jaar later komt er de CG-animatiefilm Starship Troopers: Traitor of Mars bij. Bekijk hieronder de eerste trailer.

[youtube NUQ7MGCMNDw]

Voor deze animatiefilm keert Casper Van Dien terug in de rol van Johnny Rico. Hij is gedegradeerd en wordt naar een klein satellietstation op Mars gestuurd, waar hij jonge Troopers gaat opleiden. Uiteraard duiken de enorme insecten op en er is geen hulp van de Federation. Rico en zijn onervaren Troopers moeten de dag redden.

Dina Meyer keert tevens terug als de stem van Dizzy Flores, net als Starship Troopers super fan DeRay Davis. Het scenario van de animatiefilm is geschreven door de schrijver van de originele film, Ed Neumeier. De animatiefilm Starship Troopers: Traitor of Mars verschijnt vermoedelijk later dit jaar direct op DVD en VoD.