Trailer voor BoJack Horseman seizoen 6

Netflix heeft de laatste trailer vrijgegeven voor de laatste afleveringen van BoJack Horseman seizoen 6. Bekijk de video hieronder. Met Will Arnett en Aaron Paul, komt de populaire animatieserie voor volwassenen terug op 31 januari.

In seizoen 6B gaat een verslaggever op onderzoek naar de omstandigheden rond de dood van Sarah Lynn die plaatsvonden in het vierde seizoen van de show. Hollyhock gaat naar een feest in New York City.

BoJack Horseman is gemaakt door Raphael Bob-Waksberg. De serie is uitvoerend geproduceerd door Raphael Bob-Waksberg, Steven A. Cohen en Noel Bright. Will Arnett (Flaked, Arrested Development) en Aaron Paul (Breaking Bad) dienen ook als uitvoerende producenten. BoJack is ontworpen door grafisch kunstenaar Lisa Hanawalt en geanimeerd door LA-gebaseerde ShadowMachine. De serie is een Tornante-productie, tot leven gebracht door Michael Eisner’s The Tornante Company.

BoJack Horseman seizoen vijf werd wereldwijd gelanceerd op Netflix op 14 september en ontving lovende kritieken van zowel critici als publiek. Seizoenen 1-5 en 6A zijn al beschikbaar op Netflix.