Trailer voor Disney+ film Stargirl

Walt Disney Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Disney+’s aankomende filmadaptatie Stargirl, die is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Jerry Spinelli. In de hoofdrol zien we de Amerikaan Got Talent winnaar Grace VanderWaal in haar acteerdebuut als het titulair personage. De film zal beschikbaar zijn op 13 maart, exclusief op Disney+. Bekijk de trailer hieronder!

Stargirl 

Stargirl is een teder en ongebruikelijk coming-of-age-verhaal gebaseerd op de veelgeprezen young adult roman over een bescheiden middelbare scholier die zich onverklaarbaar aangetrokken voelt tot het nieuwe meisje, wiens onconventionele manieren veranderen hoe ze zichzelf zien… en hun wereld.

Leo Borlock is een normale tiener die een goede omgang heeft met andere op de Mica High School in Arizona. De bijzondere en ukulele-spelende Stargirl Caraway, die thuisonderwijs heeft gekregen, komt naar de tiende klas op de schoool. De meeste kinderen op school schuwen haar vanwege haar uniekheid, maar Leo wordt verliefd op haar.

De film heeft rollen voor singer-songwriter Grace VanderWaal als Stargirl Caraway, Graham Verchere (Fargo, The Good Doctor) als Leo Borlock en Emmy-genomineerde Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian) als Archie Brubaker. Er zijn tevens rollen voor Karan Brar als Kevin, Darby Stanchfield als Gloria en Maximiliano Hernandez als Mr. Rabineau.

Stargirl wordt geregisseerd door Julia Hart op basis van een scenario door Kristin Hahn en Julia Hart & Jordan Horowitz. Het wordt geproduceerd door Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman en Hahn met Jordan Horowitz, Jim Powers, Jerry Spinelli, Eddie Gamarra, Catherine Hardwicke en Jonathan Levin als uitvoerende producenten.