Trailer voor Disneynature Films Elephant en Dolphin Reef

Ter ere van Earth Month gaat Disney+‘s Disneynature-film Elephant op 3 april in première naast het eerder aangekondigde Dolphin Reef. Na de bioscooprelease van vorig jaar, zal de Disneynature-film Penguins ook zijn Disney+ debuut maken op 3 april. Je kunt de trailer voor Elephant en Dolphin Reef hieronder bekijken!

De Earth Month-collectie op Disney+ zal naast Elephant en Dolphin Reef ook extra Disneynature-titels bevatten die in première gaan op de dienst op 3 april, waaronder In the Footsteps of Elephant, A Life on the Edge en Diving with Dolphins, die kijkers toegang geven tot het unieke filmproces van alle drie films.

Elephant is geregisseerd door Mark Linfield, mede geregisseerd door Vanessa Berlowitz en Alastair Fothergill, en geproduceerd door Mark Linfield, Vanessa Berlowitz en Roy Conli. De docu volgt de Afrikaanse olifant Shani en haar zoon Jomo terwijl hun kudde een epische reis maakt honderden kilometers over de uitgestrekte Kalahari-woestijn. Onder leiding van hun grote matriarch, Gaia, wordt de familie geconfronteerd met meedogenloze hitte, afnemende middelen en aanhoudende roofdieren, terwijl ze in de voetsporen van hun voorouders treden op zoek naar een weelderig, groen paradijs.

Meghan Markle, de voormalige Suits-actrice en The Duchess of Sussex, zal de voice-over inspreken van de documentaire Elephant.

Dolphin Reef duikt onder de zee om te stoeien met enkele van de meest innemende dieren van de planeet: dolfijnen. Gemaakt met Disneynature’s kenmerkende verhaalstijl, introduceert de film Echo, een jonge tuimelaar uit de Stille Oceaan die niet helemaal kan beslissen of het tijd is om op te groeien en nieuwe verantwoordelijkheden op zich te nemen. De dolfijnenmaatschappij is lastig en het koraalrif zijn afhankelijk van al zijn inwoners om gezond te blijven. Maar Echo heeft het moeilijk om weerstand te bieden aan de vele avonturen die de oceaan te bieden heeft. Keith Scholey, die Disney’s Bears regisseerde, regisseert ook deze film.

Academy Award bekroonde actrice Natalie Portman zal de voice-over inspreken van de documentaire Dolphin Reef.