Trailer voor docu Game of Thrones: The Last Watch

HBO heeft de eerste trailer vrijgegeven van Game of Thrones: The Last Watch, een twee uur durende documentaire over het maken van het laatste seizoen. Een jaar lang liep de veel geprezen Britse filmmaker Jeanie Finlay rond op de set van de hit HBO-serie en legde ze de creatie van het meest ambitieuze en gecompliceerde seizoen van de serie vast. Bekijk de trailer hieronder!

De documentaire zal te zien zijn op zondag 26 mei, een week na de seriefinale. Game of Thrones: The Last Watch duikt diep in de modder en het bloed om de tranen en triomfen te onthullen die komen kijken bij de uitdaging om de fantasiewereld van Westeros tot leven te brengen in de ateliers, velden en parkeergarages van Noord-Ierland.

Game of Thrones: The Last Watch is een persoonlijk verslag, waarbij de crew en de cast worden gevolgd terwijl ze te maken hebben met extreem weer, deadlines en een fandom die altijd op zoek is naar spoilers.

Jeanie Finlay’s eerdere credits omvatten de documentaires ‘Seahorse’, ‘Orion: The Man Who Would Be King’, ‘Pantomime’,’ The Great Hip Hop Hoax’, ‘Sound It Out’ en ‘Goth Cruise’. Game of Thrones: The Last Watch is haar achtste speelfilm.