Trailer voor Fuck You All: The Uwe Boll Story

Regisseur Uwe Boll is dan wel gestopt met het maken van films, maar dat betekent niet dat iemand geen film over hem kan maken. Prairie Coast Films heeft namelijk de eerste trailer vrijgegeven voor Fuck You All: The Uwe Boll Story. Iedereen die zelfs vaag bekend is met het openhartige en controversiële werk van de filmmaker, moet erkennen dat het een passende titel is voor een verkenning van zijn carrière. Bekijk de trailer hieronder.

Fuck You All: The Uwe Boll Story

De vraag die centraal staat in het verhaal van Uwe Boll is: is Uwe de slechtste filmmaker aller tijden? Fuck You All: The Uwe Boll Story is een documentaire die het unieke leven en de carrière van de beruchte filmmaker verkent. Via persoonlijke interviews met Uwe Boll zelf, de mensen die trouw naast hem hebben gewerkt, zijn hardste critici en iedereen ertussenin, biedt deze film een ​​onderhoudend en enigszins schokkend portret van deze bliksemafleider van de filmindustrie.

Uwe Boll begon als een indie-filmmaker in Duitsland in de vroege jaren 90. Hij heeft een legendarische carrière gehad die heeft geleid tot hoogtepunten als het werken met Oscar bekroonde acteurs en het maken van films met budgetten van 60 miljoen dollar. Ook heeft zijn carrière zulke dieptepunten bereikt dat acteurs publiekelijk hun films met Boll vervloekten en onlinepetities zodat Boll geen films meer zou regisseren. Niets van dit alles weerhield Uwe ervan door te gaan met het maken van film na film; in totaal 32 speelfilms voordat hij zich terugtrokken en een succesvol high-end restaurant opende.

Al een cult-legende zal Uwe Boll voor altijd herinnerd worden in de filmwereld. Sommigen zullen hem herinneren als een moderne Ed Wood, die zulke slechte films maakte, dat ze zijn goed werden. Anderen zullen hem herinneren als de productieve filmmaker die uit een klein stadje in Duitsland kwam en nooit zijn integriteit in gevaar bracht terwijl hij zijn eigen weg in Hollywood creëerde.

De documentaire is afkomstig van Sean Patrick Shaul en komt schijnbaar uit het niets. Er is nog niets bekend over een releasedatum.