Trailer voor Netflix’s The Titan met Sam Worthington

Netflix‘s The Titan presenteert een apocalyptische scenario, waarbij alle hoop op overleven gevestigd is op een groep mannen en vrouwen die een levensveranderend experiment zullen ondergaan. Zie de consequenties voor de mensheid in de onderstaande trailer!

De populaire piloot Rick Janssen van de luchtmacht wordt uitgekozen voor een militair experiment dat een mens creëert die in staat is om te overleven onder de barre omstandigheden op Titan, de maan van Saturnus. Het experiment is succesvol en verandert Rick in een supermens. Het ontwikkelt echter ook dodelijke bijwerkingen die het leven van Rick, zijn vrouw Abigail, zijn familie en misschien zelfs de mensheid bedreigen.

The Titan heeft hoofdrollen voor Sam Worthington (The Shack, Avatar), Taylor Schilling (Orange is the New Black, Take Me), Tom Wilkinson (Selma, John Adams) en Nathalie Emmanuel (Game of Thrones, The Fate of the Furious). De film wordt geregisseerd door Lennart Ruff, gebaseerd op een verhaal door Arash Amel, welke geadapteerd is door scenarist Max Hurwitz.

De film is al geruime tijd in productie. In 2015 werd het project nog gekoppeld aan Ruth Wilson. Oorspronkelijk zou de film in de bioscoop verschijnen, maar kreeg dus uiteindelijk een plekje op het digitale streaming / video- on demand-platform. The Titan is vanaf 30 maart 2018 te zien op Netflix.