Trailer voor Sweetbitter seizoen 2

Starz heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Sweetbitter seizoen 2, met in de hoofdrol Ella Purnell (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) als Tess. De dramaserie keert op 14 juli 2019 terug op Starz. Bekijk de video hieronder.

Sweetbitter seizoen 2

Sweetbitter is een drama dat het verhaal vertelt van Tess (Ella Purnell), een 22-jarige die in New York City aankomt om een ​​nieuw leven te beginnen. Wanneer ze wordt uitgenodigd om te trainen in een van de beste restaurants in de stad, denkt ze dat ze een vast inkomen en een veilige plek heeft. Maar Tess wordt snel bedwelmd door de chaotische, adrenaline-volle wereld achter de schermen: dure wijn proeven, bars verkennen en leren wie ze kan vertrouwen.

In seizoen twee heeft Tess de baan en is ze klaar om erin te investeren. Ze is helemaal bij, maar beseft al snel dat ze niet in het restaurant zal overleven als ze het spel niet speelt. Tess merkt dat haar interesse is gewekt. Ze is uit op kennis, maar investeren in dit leven betekent meer dan alleen het verschil weten tussen wijn uit Bordeaux en Bourgogne. Ze heeft ervaring nodig.

Naast Purnell zijn er rollen voor Caitlin FitzGerald, Tom Sturridge, Paul Sparks, Evan Jonigkeit, Eden Epstein, Jasmine Mathews en Daniyar. Stuart Zicherman keert terug als showrunner en uitvoerend producent samen met Stephanie Danler, auteur van de roman met dezelfde naam.

Sweetbitter seizoen 2 start op 14 juli op Starz.