Trish Sie regisseert Pitch Perfect 3

Universal Pictures was eerder op zoek naar een nieuwe regisseur voor Pitch Perfect 3, nadat Elizabeth Banks niet langer aan de sequel verbonden was. Banks tweette nu dat het derde deel in de franchise geregisseerd gaat worden door Trish Sie, een muziekvideo regisseur en choreograaf wie haar speelfilm debuut maakte in 2014 met Step Up All In.

Banks haar vertrek zou op een vriendschappelijke wijze zijn verlopen en puur zijn wegens haar drukke schema. Haar volgende project als regisseur is de Charlie’s Angels-reboot voor Sony Pictures. Ze is daarnaast ook als regisseur verbonden aan een verfilming van Victoria Aveyards boek Red Queen.

De hoofdrollen in Pitch Perfect 3 worden wederom gespeeld door Anna Kendrick, Brittany Snow en Rebel Wilson. In het tweede deel waren ook rollen weggelegd voor Hailee Steinfeld, Anna Camp, Alexis Knapp, Adam DeVine, Katey Sagal, Ester Dean, Kelley Jakle en Hana Mae Lee. Kay Cannon, scenarist van de eerste 2 delen, zal wederom het script verzorgen. Banks blijft betrokken bij de film als producent en heeft ze waarschijnlijke een rol in de film.