Uitslag prijsvraag Sing

Win kaarten première Sing! Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Op zaterdag 10 december organiseert Universal Pictures International de feestelijke première van de familiefilm Sing. Jij kan daar bij zijn! Wij mogen 2 x 2 vrijkaarten weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

Win kaarten première Sing!

Regisseur: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
Cast: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton, Tori Kelly
Scenario: Garth Jennings
Speelduur: 108 minuten
Genre:
Animatie, Comedy, Familiefilm, Kinderfilm
Te zien: 14 december in de bioscoop

[youtube 9qPgK_u4vX8]

Verhaal
In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon (Matthew McConaughey). Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden.

Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Tori Kelly) met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon); een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan…

EN DE WINNAARS ZIJN: Tamara Stoc & Sacha Vos

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet,

Redactie Filmhoek.nl