Veel nieuwe details bekend over Justice League

Filmhoek Justice League

Niet alleen kregen we vandaag de eerste beelden van Wonder Woman en een uitgebreide trailer voor Suicide Squad, ook gaven Warner Bros. en DC ons enkele details over wat de zogeheten Justice League ons allemaal gaat bieden. We hebben vier featurettes, die zullen ingaan op afzonderlijke leden van de Justice League. Het betreft personages Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher) en Green Lantern. Alle vier krijgen ze ná de eerste film in de Justice League-reeks van Zack Snyder een eigen solofilm. Dat was voor Geoff Johns van DC een reden om ze alvast even voor te stellen.

Auqaman

Auqaman staat bekend als Arthur Curry, de zoon van een vuurtorenwachter en de koningin van Atlantis. Hij is erg sterk en heeft krachten ontwikkelt zoals onderwater ademen en praten met zeedieren. Toch voelt Auqaman zich nergens thuis, mede omdat hij half mens, half god is. Uiteindelijk voelt hij zich gevangen tussen twee werelden in, welke hij beide moet beschermen. Aquaman krijgt 27 juni 2018 zijn eigen film, onder regie van James Wan.

[youtube AjShWmDOLHw]

The Flash

De moeder van Barry Allen overlijdt als hij nog erg jong is en zijn vader krijgt de schuld hiervan. Dit zorgt ervoor dat Barry een obsessie ontwikkelt voor forensische wetenschap om daarmee te bewijzen dat zijn vader onschuldig is. Totdat hij op een dag door de bliksem wordt geraakt en daarna een aantal unieke krachten blijkt te hebben. Zo kan hij door supersnel door muren rennen en zelfs over water. The Flash is vanaf 23 maart 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien en de regie is in handen van Seth Grahame-Smith

[youtube NxiSV0d_6Vw]

Cyborg

Victor Stone is een sterk atleet die door een ongeluk bijna om het leven komt. Gelukkig wordt hij gered door zijn vader, een groot wetenschapper die van hem een cyborg maakt. Wel heeft hij een grote zwakte, het omgaan met de technologie. Cyborg is namelijk altijd online en verzameld constant date. Cyborg staat gepland voor 3 april 2020 en heeft nog geen regisseur. Het personage zal al eerder te zien zijn in Batman v Superman: Dawn of Justice.

[youtube V6QKf4xZqBs]

Green Latern Corps

De acteur die de Green Lantern gaat vertolken is nog niet gekozen, maar waarschijnlijk zal dat wel snel gebeuren aangezien hij hoogstwaarschijnlijk ook een cameo krijgt in Batman v Superman. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan is hij in ieder geval te zien in de eerste film uit de Justice League-reeks. Er is verder niet veel informatie vrijgegeven, alleen dat de film rondom Green Latern Corps zich zal afspelen in de ruimte.

[youtube E8nuAkm90Ag]