Warcraft sequel volgens Duncan Jones nog niet uitgesloten

Het is nog steeds niet uitgesloten dat er een Warcraft sequel komt. Ondanks dat de gameverfilming in 2016 niet het gewenste succes had, hoopt regisseur Duncan Jones een tweede film te mogen maken. Dit is te lezen in de onderstaande Tweets:

Warcraft sequel

Ondanks dat de film maar liefst 433 miljoen opbracht, werd het project niet als succesvol beschouwd. Ook waren de recensenten niet zo te spreken over de film.

warcraft recensie

Het vredige domein Azeroth staat op het punt oorlog te voeren, als zijn beschaving tegenover een geducht ras van indringers komt te staan: Orc strijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als zich een portaal opent om de twee werelden aan elkaar te verbinden, staat het ene leger tegenover vernietiging en het andere tegenover uitsterven. Van beide kanten staan twee helden op het punt het tegen elkaar op te nemen.

De cast bestaat uit Ben Foster, Clancy Brown, Daniel Wu, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell, Travis Fimmel, Ben Schnetzer, Ruth Negga, Robert Kazinsky, Anna Galvin. De film wordt geregisseerd door Duncan Jones (Source Code). Het scenario is geschreven door Chris Metzen.  Lees hier de Warcraft recensie van Erik Jansen.