Wie overleeft het zesde seizoen van The Walking Dead niet? – Deel 2

Wie overleeft het zesde seizoen van The Walking Dead niet? - Deel 2

The Walking Dead staat er om bekend dat niemand veilig is. De makers hebben laten doorschemeren dat er een een belangrijke personage seizoen 7 niet gaat halen. Een aantal weken geleden hadden wij al een lijst je van personage’s die het einde van seizoen 6 waarschijnlijk niet gaan halen. Dit lijstje is aangevuld met nieuwe informatie.

Glenn

Glenn
Glenn is zo vaak aan de dood ontsnapt dat de beschermengel op zijn schouder wel erg moe moet zijn. The Walking Dead staat erom bekend dat niemand veilig is natuurlijk. Volgens de lezers van de comics zou Glenn’s verhaallijn makkelijk aan het einde van dit seizoen kunnen eindigen.

Abraham

Abraham
Abraham’s verhaallijn in de comic is ook op zijn einde, maar zullen de schrijvers van de serie zich hier aan houden of hebben zij nog meer plannen met Abraham?

life-after-death-what-are-your-favorite-walking-dead-casualties-up-to-now-850401

Hoe gaat het nu met de oude castleden?

Al zes seizoenen is The Walking Dead een serie die vele kijkers weet te boeien. De kracht is dat je met alle personages in de serie een band opbouwt als kijker en dan ook mee voelt als deze personages uit de serie worden geschreven, ofwel gedood. Niemand is veilig in deze post-apocalyptische achtbaan. Maar waar zijn de acteurs nu die al uit de serie zijn verdwenen?

Emily Kinney — Beth

Emily Kinney — Beth

Na Beth’s dood in het vijfde seizoen is Kinney te zien in twee series; als Nora in de serie Masters of Sex en als Zuster Daisy Ryan in The Knick. Dit jaar was ze te zien in de Hallmark original movie Love on the Sidelines. Ze zal ook te zien zijn de aankomende serie Conviction. Haar carrière legt haar dus geen windeieren.

Madison Lintz - Sophia

Madison Lintz – Sophia

Madison was twaalf toen zij als Sophia het leven liet in het tweede seizoen van The Walking Dead. Ze heeft vervolgens twee kleine rolletje gehad in twee films, namelijk in de fantasy thriller After en de komedie Parental Guidance. Sinds vorig jaar speelt zij met Scott Wilson (ook uit The Walking Dead) in de politieserie Bosch.

Jon Bernthal — Shane

Jon Bernthal — Shane

Bernthal is erg druk geweest sinds zijn vertrek tijdens het eerste seizoen. Hij heeft rollen gehad in films als Grudge Match, Fury, We Are Your Friends en de hitfilm The Wolf of Wall Street. Op 18 maart zal hij te zien zijn als The Punisher in het tweede seizoen van Daredevil. Hij zal ook in The Accountant en Pilgrimage te zien zijn.

David Morrissey — The Governor

David Morrissey — The Governor

Morrissey heeft sinds zijn vertrek bij The Walking Dead niet veel gedaan, behalve een rol in de serie Extant, naast Halle Berry. The Govenor gaat nu een rol spelen in de Britse thriller Ones Below.

Scott Wilson — Hershel

Scott Wilson — Hershel

Wilson is natuurlijk bekend bij The Walking Dead fans als Hershel, de rol die hij speelde van seizoen 2 tot 4. Vorig jaar had hij succes met een politieserie Bosch. Dit jaar zal hij te zien zijn in de tv-series Damien en The OA.

Jeffrey DeMunn — Dale

Jeffrey DeMunn — Dale

DeMunn was vanaf het begin van de serie een vast castlid. Sinds zijn vertrek bij The Walking Dead speelde hij in Chicago Fire, The Good Wife, Mob City, The Affair en The Blacklist. Hij is ook te zien geweest in de drama Adult Beginners.

Laurie Holden — Andrea

Laurie Holden — Andrea
Beter bekend als Andrea in The Walking Dead, liet Holden zien dat zij meer in haar mars had. Ze was te zien in Major Crimes, Chicago Fire. Daarnaast speelde ze in drie films; The Abolitionists, Dumb and Dumber To. Ze is daarnaast lid van Operation Underground Railroad, een vrijwilligersorganisatie die zich sterk maakt voor misbruikte kinderen.

Chad L. Coleman — Tyreese

Chad L. Coleman — Tyreese

Coleman verliet de serie op een hoogtepunt in seizoen 5. Daarna was hij al snel te zien in de SciFi drama The Expanse. Ook sprak bij een aantal stemmen in bij Family Guy.

Sarah Wayne Callies — Lori

Sarah Wayne Callies — Lori

Ze was vanaf het eerste seizoen te zien in de serie en verliet deze in seizoen drie. Ze zal te zien zijn in de horror film The Other Side of the Door en de satirische This is your Death. Ook is zij te zien als Katie in de SciFi serie Colony.

Michael Rooker — Merle

Michael Rooker — Merle

Rooker had al een gevarieerde carrière voordat hij in The Walking Dead te zien was. Na zijn vertrek speelde hij in Guardians of the Galaxy, en zal hij te zien zijn in The Belko Experiment en Bolden.

Terwijl het zesde seizoen nog in volle gang is blijft het spannend voor de fans. Van wie zullen zij dit seizoen afscheid moeten nemen? Aflevering dertien van The Walking Dead is inmiddels al te zien geweest op AMC. Nog drie afleveringen in spanning wachten tot de ontknoping!