Wie overleeft het zesde seizoen van The Walking Dead niet?

 Nog een paar dagen wachten, dan gaat seizoen zes van The Walking Dead weer verder. Zoals in ieder seizoen gaan er altijd personages dood. Toen onze helden in seizoen vijf Alexandria binnenstapten wisten de hardcore fans al dat niet alle bewoners het zouden overleven. In de eerste helft van het seizoen is het bewonersaantal erg teruggelopen. Hieronder een greep uit de personages waarvan gedacht wordt dat die het einde van het seizoen niet gaan halen.

Denise (Merritt Wever)

Denise

Ondanks dat Denise de enige arts is in Alexandria, zijn haar overlevingskansen klein. Toen wij haar voor het laatst zagen werd zij gegijzeld in het huis van Morgan. Waarschijnlijk zal zij haar gijzelnemer niet overleven.

Spencer (Austin Nichols)

Spencer

Spencer staat bekend om zijn stomme keuzes en zijn alcoholisme. Het kan niet lang duren voordat hij gebeten wordt. De kans is groot dat hij in de problemen komt nu hij zijn hele familie kwijt is.

Tara (Alanna Masterson)

Tara

Ook al is zij een fan favoriet, toch zou Tara’s tijd er op kunnen zitten. Als Denise dood gaat zal zij waarschijnlijk in blinde woede wraak nemen en dat niet overleven.

Sam (Major Dodson)

Sam

Sam was in de laatste scene van de mid season finale zo dom om te gaan roepen naar zijn moeder. Hierdoor kreeg hij aandacht van een horde Walkers.

Father Gabriel (Seth Gilliam)

Father Gabriel

Vader Gabriel heeft zichzelf in de nesten gewerkt door Rick te verraden aan de bewoners van Alexandria. Zijn pasifistiche aard zal hem ook vast niet redden. Wordt dit een geval van boontje komt om zijn loontje?

Daryl (Norman Reedus)

Daryll

Een van de harde kern van de serie wil zelf al vertrekken. Norman Reedus heeft zijn afscheid al genomen na het filmen van het seizoenseinde. Het gelekte nieuws heeft fans geschokt. Het is dus duidelijk dat hij zal sterven. Geruchten gaan dat zijn dood veroorzaakt wordt door Negan (Jeffrey Dean Morgan). Negan maakt in in de finale zijn opwachting. In de comic was Glenn het eerste slachtoffer van Negan en zijn honkbalknuppel, zou Daryll dat lot nu te wachten staan?

Rick (Andrew Lincon)

Rick

Een andere uit de harde kern die wil stopen is Andrew Lincon. Volgens OK! magazine is Lincon het zat om met zijn gezin tussen Engeland en Georgia te reizen. Dit zou zijn reden zijn om te stoppen:

“Andrew Lincoln, who plays deputy Rick Grimes, wants to be zombie feed! His rep denies it, but our sources are reporting that the actor is tired of dragging his wife and two kids from their native England to Georgia where the show shoots, so he is planning his exit.”

Hoe zou The Walking Dead eruit zien zonder Rick Grimes?

Aan het einde van seizoen zes zullen wij weten of deze voorspellingen en geruchten waar zijn.

The Walking Dead begint weer op 14 februari op FOX.