Wonder Woman 2 in december 2019

Wonder Woman 2 in december 2019 Hoewel de terugkeer van regisseur Patty Jenkins nog niet bevestigd is, heeft Warner Bros. Pictures officieel laten weten dat Wonder Woman 2 te zien zal zijn vanaf 13 december 2019. Gal Gadot zal wederom de rol spelen van de DC Comics heldin.

Gadot zal eerst in november nog te zien zijn in de superheldenfilm Justice League. Daarin speelt ze naast Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Jason Momoa als Aquaman, Ezra Miller als The Flash en Ray Fisher als Cyborg.

[youtube eSkAnlqcZTU]

Wonder Woman van regisseur Patty Jenkins (Monster) gaat over een Amazoneprinses die naar de Aarde komt om een van de grootste heldinnen ooit te worden. In de film zien we hoe een Amerikaanse piloot op de kust van een mysterieus eiland crasht. Er blijken alleen maar vrouwen te wonen, echte amazones, waaronder de knappe Diana. Als de piloot haar vertelt over een gigantische strijd die in de buitenwereld woedt, besluit ze met hem mee te reizen, in een poging het conflict te stoppen.

De film had naast Gadot rollen voor Chris PineRobin WrightDanny HustonDavid ThewlisEwen BremnerSaïd TaghmaouiElena AnayaConnie Nielsen, Lisa Loven Kongsli en Lucy Davis.