Zeven actrices in de running voor hoofdrol Baywatch film

Paramount Pictures en regisseur Seth Gordon hebben de handen in een geslagen voor een Baywatch film, een adaptatie van de populaire tv-serie uit de jaren ’90. Nu blijkt dat er zeven actrices zijn die auditie zullen doen voor de vrouwelijke hoofdrol in de Baywatch film, namelijk Alexandra Daddario, Ashley Benson, Nina Dobrev, Alexandra Shipp, Shelley Hennig, Bianca Santos en Denyse Tontz. Een van hen zal zich voegen bij Dwayne Johnson en Zac Efron, die de mannelijke hoofdrollen zullen spelen in de film.

Baywatch film

Baywatch (gedurende de laatste twee seizoenen Baywatch Hawaii) is een Amerikaanse televisieserie over strandwachten die de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken. De reeks liep van 1989 tot 2001, met een totaal van 243 afleveringen.

De film zal gaan over een arrogante voormalige Olympische sporter die ruzie krijgt met een aantal elite-badmeesters. Damien Shannon en Mark Swift schreven de nieuwste versie van het script en Beau Flynn. De opnames zullen in het eerste kwartaal van 2016 van start gaan.