30% korting op Criterion Collectie bij Zavvi

Tot en met begin maart loopt een reeks nieuwe kortingen bij Zavvi. Zo krijg je tot wel 30% korting op speciale Blu-rays van de Criterion Collectie. Enkele van deze titels zijn de Oscar winnende Marriage Story en Roma. Ook zijn er flink afgeprijsde klassiekers en blockbuster titels te koop op DVD, Blu-ray en 4k. Denk aan een 4k collectors editie van Gremlins of de Burton-Schumacher Batman filmreeks. Daar bovenop, als je een vriend naar Zavvi verwijst, krijg je 5 Euro korting voor elke succesvolle doorverwijzing.


30% korting op Criterion Collectie bij Zavvi

30% korting op Blu-rays van de Criterion collectie Zavvi

The Criterion Collection, Inc. is een distributiebedrijf dat gericht is op het restaureren en publiceren van belangrijker klassieke en moderne films. De Oscar winnende Marriage Story en Roma zijn enkele Criterion Collection titels waar je korting op kunt krijgen.

 

 

 

 

 


Mega kortingen op anime boxsets | 30% korting op Criterion Collectie bij Zavvi

Mega kortingen op anime boxsets

Als je zin hebt in een marathon van een van je favoriete anime titels dan komt deze aanbieding je misschien mooi uit. Bij boxsets van shows als Attack on Titan en One Punch Man krijg je enorme kortingen. Maar ook niet-anime titels, zoals Bojack Horseman, vallen onder deze korting.

In Nederland vormt anime een alsmaar groeiende subcultuur. Hits als Akira en Ghost in the Shell zorgden in vlagen voor meer interesse in Japanse animatie in het westen. Dankzij het succes van langlopende series als Dragon Ball en Pokémon, en ook dankzij de films van Studio Ghibli en commerciële hits als Your Name,  is anime in Nederland nu veel meer mainstream. Zo werd de film Dragon Ball Super: Broly een internationale hit en kreeg ook in Nederland een brede bioscooprelease.

 


Nog meer Blu-ray en DVD kortingen | 30% korting op Criterion Collectie bij Zavvi

Nog meer Blu-ray en DVD kortingen

Gremlins en de Burton-Schumacher Batman filmreeks in 4k, dat zijn enkele grote titels waar je korting op kunt krijgen. Ook meer recente titels vallen onder deze korting, waaronder meerdere Marvel films.

 

 

 

 

 


Zavvi is een affiliate partner van Entertainmenthoek. Zavvi biedt een brede collectie aan van films en series op DVD en Blu-ray. Ook is er regelmatig merchandise van populaire franchises als The Mandalorian te koop. Op onze website houden wij lezers op de hoogte van de nieuwste filmuitgaves en de meest voordelige aanbiedingen. Check ook eerdere uitgaves, zoals de nieuwe versie van de derde Godfather film en de 4k uitgaves van The Hobbit en The Lord of the Rings.


FacebookInstagramPinterestTwitter