De 5 leukste Vin Diesel family memes

Een nieuwe film of serie staat vrijwel altijd garant voor allerlei memes. Zo ook Fast & Furious 9, dat waarschijnlijk de aanleiding was een lading aan Vin Diesel family memes. Het leek ons leuk om er een paar op een rijtje te zetten.

Vin Diesel family memes

Als jij een beetje actief bent op Facebook of Instagram dan vliegen de Vin Diesel family memes je om de oren. Het gaat hier om grappig bedoelde plaatjes waarin het Fast & Furious-personage Dominic ‘Dom’ Toretto (gespeeld door Vin Diesel) centraal staat. Hieronder zie je een paar voorbeelden:

Fast & Furious 9

Het negende deel van de Fast & Furious-reeks is nu in de Nederlandse bioscopen te zien. De film kent de terugkeer van Michelle Rodriguez als Letty Ortiz, Vin Diesel als Dominic Toretto, Tyrese Gibson als Roman Pierce, Ludacris als Tej Parker, Jordana Brewster als Mia Toretto, Nathalie Emmanuel als Ramsey, Enrique Guzman als Simon Toretto, Helen Mirren als Magdalene Shaw en Charlize Theron als Cipher. Ook hebben John Cena, Anna Sawai, Finn Cole, Michael Rooker en Vinnie Bennett een rol in Fast & Furious 9. Justin Lin is verantwoordelijk voor de regie van de film. Een recente trailer kun je hier bekijken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter