A Million Little Things seizoen 3 vanaf 5 november op Videoland

Vanaf 5 november 2021 verschijnt A Million Little Things seizoen 3 in Nederland op Videoland. Het drama volgt een hechte groep vrienden in Boston die na een tragedie meer uit het leven willen halen.

Vriendschap is allesomvattend, en dat geldt ook voor een groep vrienden in Boston. De een is succesvoller in zijn werk en privéleven dan de ander, maar ze hebben allemaal het idee op een dood spoor te zitten. Als de vrienden worden opgeschrikt door een dramatische gebeurtenis, beseffen ze hoe bijzonder hun vriendschap is. Ze besluiten voortaan alles uit het leven te halen.

A Million Little Things seizoen 3 op Videoland

Een groep vrienden, om verschillende redenen en op verschillende manieren, zit allemaal vast in hun leven, maar wanneer een van hen onverwacht sterft aan zelfmoord, is het slechts de wake-up call die de anderen nodig hebben om eindelijk te gaan leven. De groep komt samen om te rouwen om het verlies van hun vriend en wordt herinnerd aan hoe hun leven vroeger was, voordat er geheimen waren.

Na Eddie’s auto-ongeluk leunt Katherine op de groep voor steun. Intussen moeten Rome en Regina een moeilijke beslissing nemen over de toekomst. Maggie begint een nieuw leven in Oxford terwijl Gary probeert zijn nieuwe relatie met Darcy in goede banen te leiden.

De hoofdrollen worden gespeeld door David Giuntoli, Grace Park, Romany Malco, Christina Moses, Allison Miller, James Roday Rodriguez, Stéphanie Szostak, Tristan Byon, Lizzy Greene.

A Million Little Things is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 26 september 2018.

A Million Little Things seizoen 3 verschijnt 5 november 2021 bij Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter