A Quiet Place 2 vanaf 24 juni in de bioscoop

A Quiet Place 2 oftewel A Quiet Place Part II, zal vanaf 24 juni 2021 in de bioscoop verschijnen. Dat heeft de Paramount Pictures bekendgemaakt. Bekijk de nieuwe trailer en poster hieronder! Eerder werd de film uitgesteld vanwege het coronavirus.

A Quiet Place 2

A Quiet Place 2 in de bioscoop

A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Emily Blunt keert terug naast castleden Noah Jupe (Suburbicon, Wonder) en Millicent Simmonds (Wonderstruck). Golden Globe-genomineerde Cillian Murphy (Breakfast on Pluto) en Djimon Hounsou spelen ook een hoofdrol in het vervolg.

De film is geregisseerd door Krasinski op basis van een scenario dat hij zelf schreef.

A Quiet Place 2 vanaf 24 juni in de bioscoop verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter