A Quiet Place 3 aangekondigd voor 2025

Een vervolg op A Quiet Place Part II is in de maak, aangezien Paramount Pictures heeft bevestigd dat A Quiet Place Part III in 2025 zal verschijnen.

Het nieuws kwam tijdens een recente investeerdersmeeting van Paramount. Er zijn nog geen officiële details onthuld buiten het geplande releasevenster van 2025. Zowel de originele film als het vervolg zijn (gedeeltelijk) geschreven en geregisseerd door John Krasinski. Hoewel het onbekend is of hij van plan is om terug te keren, in welke hoedanigheid dan ook, voor de derde film, is het op zijn minst waarschijnlijk dat Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds en Noah Jupe zullen terugkeren.

Hoewel dit technisch gezien het derde deel in de serie is, is het de vierde A Quiet Place-film die Paramount heeft aangekondigd. Vorig jaar werd een spin-off film aangekondigd, met Michael Sarnoski (Pig) als regisseur, die naar verluidt gebaseerd is op een origineel idee van Krasinski.

A Quiet Place III

A Quiet Place Part II van schrijver en regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Emily Blunt keert terug naast castleden Noah Jupe (Suburbicon, Wonder) en Millicent Simmonds (Wonderstruck). Golden Globe-genomineerde Cillian Murphy (Breakfast on Pluto) en Djimon Hounsou spelen ook een hoofdrol in het vervolg.

Oorspronkelijk gepland om afgelopen voorjaar uit te komen, is A Quiet Place Part II uitgesteld tot april 2021 vanwege het coronavirus.

A Quiet Place is voortgekomen uit een spec-script van Bryan Woods & Scott Beck dat werd herschreven door Krasinski. De film opende in april 2018 in de bioscoop en bracht wereldwijd meer dan $334 miljoen op met een budget van $17 miljoen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter