A Suitable Boy vanaf 23 oktober op Netflix

De miniserie A Suitable Boy is gebaseerd op Vikram Seth’s gelijknamige bestseller. Na te zijn uitgezonden door de BBC in het Verenigd Koningkrijk en Ierland, is A Suitable Boy klaar voor een wereldwijde release op Netflix op 23 oktober. Bekijk hieronder alvast de trailer.

De reeks speelt zich af in een nieuw onafhankelijk India van 1951 en is geregisseerd door Mira Nair. De serie beschrijft de reis van Lata, een gepassioneerde literatuurstudente, en de wens van haar bemoeizuchtige moeder om voor haar een echtgenoot te kiezen.

A Suitable Boy op Netflix

De serie volgt de avonturen van vier grote families in Noord-India in 1951. India is net onafhankelijk en het land is bezig met de voorbereidingen voor de eerste verkiezingen. Tegen deze achtergrond is de universiteitsstudente Lata vastbesloten haar eigen weg naar onafhankelijkheid te bewandelen. Ze verwerpt de pogingen van haar moeder om voor haar “een geschikte jongen” te vinden om te trouwen. Ondertussen is de eigenzinnige jongeman Maan ,verbonden met Lata door het huwelijk van hun broers en zussen, een schande voor zijn vader die politicus is. Hij raakt geobsedeerd door de mooie courtisane Saaeda Bai.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tabu, Ishaan Khatter, Tanya Maniktala, Rasika Dugal.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige klassieker van Vikram Seth. Deze reeks werd geproduceerd door het bekende productiebedrijf Lookout Point. Zij waren al eerder verantwoordelijk voor veelbekeken reeksen als War And Peace, Les Misérables en Gentleman Jack.

A Suitable Boy is vanaf 23 oktober te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter