ABC geeft groen licht aan The Conners seizoen 2

The Conners komen terug voor ronde twee. Variety meldt dat de spin-off van de Roseanne-revival door ABC een tweede seizoen heeft gekregen. Het nieuws komt niet als een verrassing, want zelfs in de nasleep van de controverse rond de spin-off blijft het de nieuw hoogst gewaardeerde nieuwe serie met ongeveer 9,5 miljoen kijkers per aflevering.

The Conners kreeg oorspronkelijk groen licht voor 10 afleveringen in de herfst 2018. Tom Werner zal uitvoerend produceren, samen met Sara Gilbert, Bruce Helford, Dave Caplan, Bruce Rasmussen en Tony Hernandez. Bruce Helford, Dave Caplan en Bruce Rasmussen zijn ook schrijvers. De serie is van Tom Werner en Werner Entertainment.

The Conners seizoen 2

In de nieuwe serie worden de Conners, na een plotselinge ommekeer van de gebeurtenissen, gedwongen om de dagelijkse strijd van het leven in Lanford onder ogen te zien op een manier die ze nooit eerder hebben gehad. De iconische familie – Dan, Jackie, Darlene, Becky en D.J. – worstelen met ouderschap, dating, een onverwachte zwangerschap, financiële druk, ouder worden en schoonfamilie in het Amerikaanse arbeidersklasse. Door alles heen, de gevechten, het coupons knippen, de hand-me-downs, de breakdowns – heeft de familie met liefde, humor en doorzettingsvermogen de overhand.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sara Gilbert, John Goodman, Laurie Metcalf, Lecy Goranson, Michael Fishman, Emma Kenney, Ames McNamara, Jayden Rey, Sarah Chalke, Katey Sagal.