Acteurs bekend Verliefd Op Cuba

De Nederlandse sterrencast van de nieuwe bioscoopfilm van Johan NijenhuisVerliefd op Cuba is bekend. Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, Rolf Sanchez, Maaike Martens, Niek Roozen, Anouk Maas, Barbara Sloesen en Tjebbo Gerritsma vertolken een rol in Nijenhuis’ nieuwste feelgood film.

Susan Visser (Gooische VrouwenAls De Dijken Breken) speelt de hoofdrol van Loes, Abbey Hoes (PetticoatNieuwe Buren) is haar dochter. Jan Kooijman(Verliefd op IbizaToscaanse Bruiloft) is te zien als de mysterieuze Juan. Tjebbo Gerritsma (SmerisVoetbalmaffia) is de ex-man van Loes. Verder zijn er rollen voor Niek Roozen (Misfit, Brugklas), Anouk Maas (Goede Tijden Slechte TijdenBeauty & The Beast) Barbara Sloesen (Rokjesdag, Onze Jongens) en Maaike Martens (Luizenmoeder). Voor Rolf Sanchez is Verliefd Op Cuba zijn acteerdebuut. Hij is al jaren succesvol als artiest in het genre latin en scoorde diverse internationale hits. Ook in Nederland scoorde hij recent een hit in samenwerking met Ali B en Boef, die ondertussen al dubbel platina heeft behaald.

Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan! Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken. Tijdens haar verblijf op het eiland hervindt Loes haar geloof in de liefde door een affaire met de woest aantrekkelijke Juan én …. ex-man Alex! Ze besluit alles op alles te zetten om de problemen die ze heeft veroorzaakt weer op te lossen. Net als haar dochter wordt ook Loes Verliefd Op Cuba.

De regie ligt dus bij Johan Nijenhuis en de productie verzorgt hij samen met Ingmar Mennig. Annelou Verboon en Maarten Lebens waren verantwoordelijk voor het script. AVROTROS en Entertainment One Benelux zijn co-producenten en die laatste is tevens verantwoordelijk voor de publiciteit, marketing en distributie van de film. Verliefd op Cuba zal op 14 februari 2019 (Valentijnsdag) naar de Nederlandse bioscopen komen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter