Acteurs uit Back to the Future musical ontmoeten Christopher Lloyd in promo

Great Scott! De Back to the Future musical opent op 20 februari in het Manchester Opera House. Maar in de tussentijd kun je genieten van de nieuwste promo waarin Christopher Lloyd, Doc uit de filmfranchise, de podiumversie van Marty McFly (Olly Dobson) ontmoet, en de nieuwe Dr. Emmett L. Brown gespeeld door Roger Bart (The Producers, Desperate Housewives, Revenge). Bekijk hieronder de promo voor de musical Back to the Future.

Back to the Future musical

Back to the Future musical

Back to the Future the Musical wordt geregisseerd door Tony Award-winnende John Rando naast een Tony en Olivier Award-winnend ontwerpteam inclusief Tim Hatley (set en kostuums), Hugh Vanstone en Tim Lutkin (belichting), Finn Ross (video-ontwerp) en Chris Bailey (choreografie). De combinatie van achtvoudige Grammy Award-winnende Alan Silvestri en Glen Ballard stuurt je op een opwindende rit door de tijd met een geheel nieuwe score naast de iconische hits van de film, waaronder The Power of Love, Johnny B Goode, Earth Angel en Back in Time.

De musical wordt geproduceerd door Colin Ingram in samenwerking met de makers van de originele film Robert Zemeckis en Bob Gale.

De Back to the Future trilogie was een enorm succes in de jaren tachtig. De eerste Back to the Future werd uitgebracht op 3 juli 1985 en werd gevolgd door de sequel in 1989. In 1990 volgde de laatste film, welke zich afspeelde in het wilde westen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter