Adolf Hitler op T-Rex in trailer Iron Sky: The Coming Race

In 2012 was de film Iron Sky te zien. Hierin hebben de nazi’s in 1945 een geheime basis op de maan met als doel in 2018 de Aarde te veroveren. Deze film werd niet goed ontvangen. Toch werd de film een internationale culthit, met meerdere spin-offs als comics, games, bordspellen. Nu is daar het vervolg Iron Sky: The Coming Race. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Iron Sky: The Coming Race speelt zich twintig jaar na de Derde Wereldoorlog af. De overlevenden moeten het opnemen tegen Adolf Hitler en zijn leger van dinosaurussen.

Iron Sky: The Coming Race

Iron Sky: The Coming Race

Nadat een nucleaire oorlog de wereld heeft verwoest weet een kleine groep helden te ontkomen naar de verlaten nazi-basis op de achterkant van de maan. Daar moeten ze het opnemen tegen Hitler, een sekte en een leger dinosauriërs..

De film heeft rollen voor onder andere Udo Kier, Julia Dietze, Stephanie Paul, Lara Rossi, Kit Dale en Vladimir Burlakov.

De film is geregisseerd door Timo Vuorensola op basis van een scenario door Dalan Musson. Het vervolg op Vuorensola’s film Iron Sky uit 2012 werd met crowdfunding gefinancierd via Indiegogo. Net als zijn voorganger vermengt de film politieke thema’s met herhaalde toespelingen op de populaire cultuur en verschillende samenzweringstheorieën, maar is over het algemeen meer gericht op actie-avontuur.

Iron Sky 2: The Coming Race staat gepland om op 14 februari 2018 in première te gaan in Finland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter