After Ever Happy vanaf 25 augustus 2022 in de bioscoop

Na After, After We Collided en After We Fell verschijnt het vierde en laatste deel in de After-filmreeks binnenkort in de bioscoop. After Ever Happy zal vanaf 25 augustus 2022 in Nederland te zien zijn. Deze is gebaseerd op de gelijknamige new adult-boekenreeks van schrijver Anna Todd. Bekijk hieronder een eerste trailer.

After Ever Happy

After Ever Happy

In het vierde en laatste deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

De hoofdrollen worden gespeeld door Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins.

De film is geregisseerd door Castille Landon, op basis van een scenario door Sharon Soboil. Zij baseerde haar script op het boek van Anna Todd.

After Ever Happy is vanaf 25 augustus 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter