Agatha Raisin seizoen 4 vanaf 13 maart op BBC First

Agatha Raisin seizoen 4 is vanaf 13 maart 2022 te zien op BBC First. De hoofdrol in de serie is voor Ashley Jensen (Extras en After Life) als Agatha. Ze probeert een aantal mysteries op te lossen in Cotswolds. Het gaat van de dood van een lokale heks tot de ondergang van een flirterige jonge dierenarts. De misdaadserie keert deze maand terug naar BBC First, bekijk hieronder alvast een trailer.

Agatha Raisin seizoen 4 op BBC First

Agatha Raisin is een gefrustreerde, maar vertederende public relations agente van middelbare leeftijd, die van Londen naar Carsely in de Cotswolds verhuisde. Ze heeft haar PR-bedrijf in Mayfair verkocht en is met vervroegd pensioen gegaan. In Cotswolds probeert ze een aantal mysteries op te lossen. Het gaat van de dood van een lokale heks tot de ondergang van een flirterige jonge dierenarts.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ashley Jensen, Mathew Horne, Katy Wix, Jason Merrells, Jamie Glover, Lucy Liemann.

Agatha Raisin is een Britse misdaad komedieserie van de zender Sky1 en is gebaseerd op de komische detective verhalen geschreven door Marion Chesney onder het pseudoniem M. C. Beaton. Het programma werd uitgezonden als een pilot getiteld Agatha Raisin and the Quiche of Death op 26 december 2014  gevolgd door een achtdelige serie die voor het eerst werd uitgezonden op Sky One op 7 juni 2016. Een tweede seizoen werd besteld door Acorn TV op 15 januari 2018. Op 27 februari 2019 kreeg de reeks de opdracht voor een derde seizoen.

Agatha Raisin seizoen 4 is vanaf 13 maart 2022 te zien op BBC First.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter