Akiva Schaffer regisseert live-action Chip ‘n Dale: Rescue Rangers film

Vandaag is officieel bevestigd dat Akiva Schaffer (Popstar: Never Stop Never Stopping) de leiding heeft over een live-action / CGI-hybride film gebaseerd op Chip ‘n’ Dale: Rescue Rangers. Andy Samberg en John Mulaney gaan de hoofdrol spelen! Chip N ’Dale: Rescue Rangers staat gepland voor een release in het voorjaar van 2022.

Chip ‘n Dale: Rescue Rangers wordt een mix van live-action en CGI en is gebaseerd op de serie die in 1989 in première ging op Disney Channel. De serie volgt Chip en Dale, die samen met hun vrienden Gadget Hackwrench, Monterey Jack en Zipper het detectivebureau Rescue Rangers beginnen.

De originele Engelstalige stemmen keren ook terug. Corey Burton, Tress MacNeille en Jim Cummings zijn verbonden aan de film.

Chip ‘n Dale Rescue Rangers op Disney Plus

Chip ‘n Dale Rescue Rangers was te zien op The Disney Channel tussen 1989-1990. In totaal zijn er 65 afleveringen gemaakt, verdeeld over 3 seizoenen.

De serie draait om de bekende grondeekhoorns Chip en Dale (Knabbel en Babbel), die samen een soort detectivebedrijfje oprichten. De groep behandelt vooral misdaden die “te klein” zijn voor de menselijke politie om op te lossen. Al snel krijgen ze hulp van een paar nieuwe vrienden: Gadget, Monterey Jack, en Zipper. Vaste vijanden van het team zijn de maffia-kat Fat Cat en de gestoorde professor Norton Nimnul.

Om Knabbel en Babbel geschikt te maken voor de rol in de serie, moesten de producenten het duo een paar veranderingen laten ondergaan. Hun persoonlijkheden werden intact gelaten, maar hun uiterlijk werd wat aangepast. Zo dragen ze in de serie kleren en zijn ze een stuk slimmer en spraakzamer dan in de korte filmpjes waar ze hun debuut in maakten. Knabbel nam de rol over van Kit Colby, en kreeg derhalve zijn outfit.

De originele stemmencast bestond uit Corey Burton, Tress MacNeille, Jim Cummings, Peter Cullen, Rob Paulsen, Alan Oppenheimer, Noelle North, Deborah Walley.

De serie is bedacht door Tad Stones en Alan Zaslove. Chip ‘n Dale Rescue Rangers oftewel Knabbel en Babbel Rescue Rangers is in Nederland te zien geweest op Disney XD en Disney Channel,

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter