Alguien Tiene Que Morir vanaf 16 oktober op Netflix

De Spaanse miniserie Alguien Tiene Que Morir neemt ons mee naar het conservatieve Spanje van de jaren vijftig. Daar zorgt de vermeende relatie tussen een jonge man en een Mexicaanse ballerino voor opschudding. Hun relatie blijkt vreselijke gevolgen te hebben. De serie staat in het Engels ook wel bekend als Someone Has To Die en bestaat uit 3 afleveringen. Vanaf 16 oktober 2020 is de reeks te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Alguien Tiene Que Morir op Netflix

In het conservatieve Spanje van de jaren vijftig zorgt de vermeende relatie tussen een jonge man en een Mexicaanse ballerino voor opschudding, met vreselijke gevolgen. Het verhaal begint wanneer een jonge man, nadat hij door zijn ouders is geroepen, uit Mexico naar huis moet terugkeren om zijn verloofde te ontmoeten, maar de stad is verrast wanneer hij terugkeert in gezelschap van Lázaro, een mysterieuze balletdanser.

Alguien Tiene Que Morir is een Spaans-Mexicaanse thriller gemaakt door Manolo Caro, de maker van de serie The House of Flowers. De thriller is zijn eerste niet-komische serie.

De cast bestaat uit namen als Carmen Maura, Cecilia Suárez, Ernesto Alterio, Ester Expósito, Isaac Hernández, Pilar Castro, Mariola Fuentes, Manuel Morón, Eduardo Casanova, Juan Carlos Vellido, Carlos Cueva en Alejandro Speitzer.

De reeks is vanaf 16 oktober 2020 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter