Alice in Borderland vanaf 10 december op Netflix

Bereid je voor op bloedstollende sensaties op Hollywood-schaal! De Netflix Original-serie Alice in Borderland is vanaf 10 december te zien, alleen op Netflix! De serie is gebaseerd op de razend populaire Japanse strip 今際の国のアリス en heeft ook een cast met sterren, waaronder Kento Yamazaki en Tao Tsuchiya. Een gameverslaafde man bevindt zich samen met twee vrienden in een vreemde versie van Tokio waar ze het tegen elkaar opnemen in gevaarlijke spellen om te overleven. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Alice in Borderland op Netflix

Alice in Borderland volgt de lusteloze en door videogame geobsedeerde middelbare scholier Ryohei Arisu (Kento Yamazaki) en zijn vrienden die plotseling in een verlaten Tokio belanden. Terwijl ze ronddwalen, komen ze een mysterieuze vrouw tegen, Usagi (Tao Tsuchiya), die in haar eentje door het lege landschap navigeert. Usagi informeert het trio dat ze in een parallelle wereld zijn beland, en de enige manier om de parallelle wereld te overleven is door te strijden in dodelijke games en te winnen. De inzet is hoog, want de enige manier om terug te komen is door er levend uit te komen.

De grimmige thriller is gebaseerd op de gelijknamige manga van auteur en tekenaar Haro Aso. Shinsuke Satō regisseert het project, die eerder heeft gewerkt aan live-action-aanpassingen van Bleach en Kingdom. De dystopische thriller zal bestaan uit acht afleveringen.

De cast bestaat uit namen als Kento YamazakiTao Tsuchiya, Nijirō Murakami, Yūki Morinaga, Keita Machida, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Shuntarō Yanagi, Yūtarō Watanabe, Ayame Misaki, Mizuki Yoshida, Tsuyoshi Abe, Nobuaki Kaneko, Shō Aoyagi en Riisa Naka.

Alice in Borderland is vanaf 10 december te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter